Для підопічних “Гармонії” провели екскурсію Вінницею на трамваї VinWay

Минулого тижня екскурсію історичною частиною Вінниці організували для клієнтів міського реабілітаційного центру “Гармонія”. Діти каталися на низькопідлоговому трамваї VinWay, слухали історичну розповідь про наше місто та вінницькі трамваї, та виготовляли дзвіночки. Про захід повідомляє Вінницька міська рада.

Фахівці Музею вінницького трамваю розповіли клієнтам «Гармонії» чимало нового та цікавого про Вінницю та її архітекторів. 

Для екскурсії Вінницька транспортна компанія надала низькопідлоговий трамвай VinWay. За словами соціальної виховательки центру реабілітації “Гармонія” Тетяни Тетер, цей транспорт є дуже зручним для людей, які пересуваються на візках.

«Не завжди наші дітки можуть зайти в трамвай, не завжди є потрібний трамвай. Тому дуже важливо проводити такі заходи для соціалізації дітей і їхнього всебічного розвитку», – зазначила пані Тетяна.

Під час екскурсії трамвай зупинився поблизу муніципального ринку. Там для діток провели майстер-клас із виготовлення дзвіночків. Тетяна Тетер додала, що під час таких занять у дітей розвивається фантазія, моторика та естетичний смак. Дзвіночки розфарбували у патріотичні жовто-блакитні кольори.


Переглядів: 1005
Поширень: 0

Останні новини