Вінницька команда перемогла в юнацькому чемпіонаті України з хокею на траві

Нещодавно у Літині Вінницької області юнаки 2009-2010 р.н. змагалися за першість на чемпіонаті України з хокею на траві у приміщенні. Змагалося 6 команд, по 12 гравців. 

В фінальному поєдинку зійшлися команда Вінницької МДЮСШ № 1 та Калинівської ДЮСШ «Авангард». Вінничани перемогли із результатом 4:2. Про це повідомила Вінницька міська рада.

Кращим бомбардиром за результатами чемпіонату став Тимофій Габрієль, що грає в команді МДЮСШ № 1. Тринадцятирічний спортсмен має нас своєму рахунку 17 голів. Він займається у спортшколі вже восьмий рік.

За словами тренера-представника команди Олександра Кулеші, суперники грали достойно, а ігри вийшли цікавими.  

У чемпіонаті команди посіли такі місця:

перше – МДЮСШ № 1 (Вінниця 1) друге  – Калинівська ДЮСШ «Авангард»-1 третє – КДЮСШ «Барса» (Шостка) четверте – Калинівська ДЮСШ «Авангард»-2 п’яте – ОСДЮСШОР «Олімпія» (Вінниця) шосте – МДЮСШ №1-2 (Вінниця)

Директор МДЮСШ № 1 Сергій Таранчук розповів, що вихованцям спортшколи вдалося покращити спортивний потенціал. Юнацькі чемпіонати з хокею на траві вперше відновилися після початку повномасштабного вторгнення. Зараз лише початок спортивного року і попереду ще чимало змагань.



Переглядів: 1093
Поширень: 1

Останні новини