Посуд як мистецтво

Природа і весна надихає на нові звершення, і у багатьох із нас виникає бажання оновити предмети побуту. Радимо вам обрати один із найновіших візерунків американського художника Майкла Арама,  колекцію Black orchid. Купити дорогі менажниці з цієї або інших колекцій майстра можна в Україні. Ці вироби натхненні природною витонченістю та елегантністю орхідеї. Колекція Black Orchid є доповненням до успішної серії Orchid, яка слідує за White Orchid.

Виготовлений із карбованої нержавіючої сталі та натуральної бронзи із насиченими відтінками, які додають особливого тепла та елегантності. Завдяки характеру ручної роботи немає двох абсолютно однакових виробів. Подолання розриву між художником і ремісником є ​​відмінною рисою домашнього декору та колекції предметів побуту від Майкла Арама. Його добірка добре спроектованих предметів зручно впишеться як у сучасні, так і в більш класичні інтер’єри. Посуд Майкла Арама — це мистецькі дослідження ручної роботи, натхненні предметами та ідеями, які захоплюють уяву митця. Кожна з колекцій є обмеженою серією та індивідуально створена, щоб не було двох абсолютно однакових виробів. Кожна деталь є прекрасним витвором мистецтва.

Майкл Арам, ймовірно, найбільш відомий своїм великим асортиментом посуду для серверування. Його основним матеріалом є нержавіюча сталь, яку він часто нікелює, оксидує або позолочує для створення виразної естетики. Що робить його колекцію такою цікавою, так це змішування інших матеріалів з металом – мармуру, скла, емальованого алюмінію тощо. Сирні дошки, менажниці, підставки для тортів, миски, глечики, тарілки, відерця для льоду – разом із усім необхідним для них приладдям для сервірування – є характерними компонентами його різноманітних дизайнерських мотивів. Ви навіть знайдете порцелянові пекарі, які можна розмістити на столі, з красивими підставками.

В останні роки Майкл Арам розширив свою колекцію посудом. Кожен шаблон розроблений, щоб доповнити його основні колекції, і варіюється від ультрасучасного до оновленого традиційного. Столовий посуд виготовляється в Португалії, більшість візерунків виготовлено з ліможської порцеляни. Ті, що не мають металевого декору, можна мити в посудомийній машині та використовувати у мікрохвильовій печі, що робить їх ідеальними для щоденного застосування.

Після появи столового посуду Майкл Арам додав скляний та столовий посуд, знову як доповнення до своїх основних колекцій. Скляний посуд видувається вручну в Чеській Республіці, а столові прибори виготовлені з нержавіючої сталі 18/10 європейського розміру. На empirehall.com.ua ви знайдете зразки, несхожі на інші на ринку. Ще одним компонентом великої колекції Майкла Арама є декорації. Рамки, вази, підсвічники, каністри, тримачі для серветок або паперових рушників – ідеально підходять для додавання особливого штриху. Він використовує свої фірмові мотиви, щоб прикрасити ці корисні речі. 


Переглядів: 1783
Поширень: 0

Останні новини