Що відбувалося у Вінниці сьогодні. Надзвичайні новини Вінниччини за 17 лютого

У п’ятницю, 17 лютого, у Вінниці та області відбувалися різні події. Коротко про найдзвичайні новини за сьогодні розповідаємо далі.

В ДТП загинув пішохід

На Вінниччині трагічно загинув чоловік, який рухався по автодорозі Вінниця-Житомир. Його зачепило дзеркалом фургона «Мерседес», за кермом автівки перебував 43-річний чоловік.

Після цього на потерпілого наїхав інший автомобіль - ВАЗ-21013, за кермом був 69-річний буковинець. Пішохід отримав смертельні травми. За даними поліції, водіям загрожує до 3 років позбавлення волі.

В Могилів-Подільському районі громадам повернули землі на 1,2 млн грн

Громади Могилів-Подільського району за сприяння прокуратури повернули у комунальну власність 4 земельні ділянки на 8 гектарів. Їх вартість оцінюють у мільйон гривень

Віннницька обласна прокуратура повідомляє, що землі передавали у приватну власність незаконно. В суді було доведено, що державну реєстрацію приватної власності на ділянки здійснили на підставі сфальсифікованих документів.

На території того ж району в комунальну власність Вендичанської сільради передали 2 гектари землі, на 250 тисяч гривень. Перед цим ділянка була незаконно приватизована. 

На Вінниччині чоловік незаконно зберігав вдома гранату

На території Теплицької громади поліція затримала 19-річного мешканця. У раніше судимого чоловіка при обшуку знайшли РГН-254-95-88 та запал до неї. Вибухонебезпечний предмет вилучили та направили на експертизу. Чоловіку загрожує до 7 років ув’язнення за незаконне поводження зі зброєю.

У Вінниці на кризі врятували ще одну людину

Чоловіка, що мало не потонув в Південному Бузі, витягнули з води рятувальники. Потрепілий провалився під лід поблизу острова Кемпа. Бійці ДСНС дістали чоловіка за допомогою драбини, мотузки та надувного човна. Його ушпилалили. Як саме чоловік опинився на тонкій кризі пізно ввечері – невідомо. 

Фото: Нацполіція



Переглядів: 1825
Поширень: 7

Останні новини