Що трапилось у Вінниці сьогодні. Надзвичайні новини Вінниччини за 21 лютого

Сьогодні, 21 лютого у Вінниці відбувалося чимало надзвичайних подій. Коротко про всі новини за вівторок розповідаємо у матеріалі.

На Вінниччині ліквідовували наслідки негоди

Штормовий вітер призвів до падіння дерев на території Вінницького та Хмільницького районів, рятувальники виїжджали для деблокування доріг. 

Рятувальники розчищали шляхи, різали та відтягували повалені дерева. За добу представники ДСНС долучалися до таких заходів щонайменше 9 разів.

У місті Вінниця вітер зніс зупинку громадського транспорту в мікрорайоні Вишенька. Комунальники відремонтували її за дві години.

Судитимуть двох посадовців за незаконну вирубку дерев

Двоє працівників лісової галузі завдали державі збитків на 2 мільйони гривень. Посадовець Вінницького облуправління лісового та мисливського господарства та інженер Жмеринського лісгоспу причетні до організації незаконних рубок лісу. Чоловіки протиправно підготували і видали документи для проведення порубок, які не були передбачені нормативами.

В результаті, було незаконно зрубано близько 300 дерев різних порід, що спричинило мільйонні збитки. За матеріалами ДБР, чоловіки постануть перед судом.

У Вінниці завершили розслідування щодо групи крадіїв

Троє вінничан у 2021 році скоїли ряд крадіжок у Вінниці та Вінницькому районі. Зокрема, вони викрали з офісу підприємця 2000 доларів і майже 350 000 гривень. Ще один злочин крадії вчинили на території Агрономічної територіальної громади – з помешкання місцевої жительки викрали золоті прикраси. Загалом чоловіки своїми діями завдали збитків на пів мільйона гривень.

В поліції повідомляють, що фігуранти ретельно готувалися до злочинів, розподіляючи між собою ролі. Вони обстежували територію, користувалися спецінструментами, тощо. Злочинцям загрожує до 12 років ув’язнення та конфіскація майна.

Затримали двох чоловіків, які побили жмеринчанина

Двоє зловмисників у місті Жмеринка побили місцевого жителя. Правоохоронці затримали їх на місці злочину. В поліції зазначають, що чоловіки віком 30 і 26 років нанесли тілесні ушкодження потерпілому безпричинно, із хуліганських мотивів. Загрози життю постраждалого немає. Зловмисників можуть ув’язнити на строк до 4 років. 


Фото: Нацполіція, ДСНС, ДБР, Департамент комунального господарства ВМР



Переглядів: 1460
Поширень: 0

Останні новини