На Вінниччині продаж трактора закінчився вбивством (фото)

На Вінниччині сталося моторошне вбивство: 35-річний мешканець Вінницької області застрелив чоловіка та заволодів його транспортним засобом.

Про це повідомляють ГУНП та обласна прокуратура.

Трагедія трапилася 16 лютого. В селі Весела Калинівської ТГ місцеві мешканці знайшли тіло, із ознаками насильницької смерті. Чоловік загинув від вогнепального поранення у голову. Люди викликали правоохоронців. 

Здійснивши комплекс розшукових заходів, представники Національної поліції змогли встановити особу та затримати вбивцю. 

За попередньою інформацією, 35-річний підозрюваний є жителем Калинівської громади. Чоловік планував придбати мінітрактор у мешканця міста Одеса.

Він домовився із 35-річним продавцем трактора про доставку у Вінницьку область, за вказаною адресою. На зустріч із замовником продавець прибув на вантажівці із двома тракторами, закріпленими на лафеті. Один з цих тракторів призначався покупцеві.

Однак під час зустрічі чоловік напав на продавця сільськогосподарської техніки, щоб заволодіти трактором та грошима. Він здійснив один прицільний постріл з пістолета у голову одесита.

Потім зловмисник відігнав вантажний автомобіль та підпалив його на узбіччі траси. Один із тракторів він залишив у свого знайомого. 

Під час обшуку правоохоронці знайшли в оселі чоловіка вогнепальну зброю і набої. Повідомляють, що гроші та зброю, з якої був здійснений смертельний постріл, зловмисник встиг знищити.

Наразі фігурант знаходиться під вартою без права внесення застави.

 Йому повідомили про підозру за такими статтями ККУ: розбій, умисне вбивство із корисливих мотивів та незаконне заволодіння транспортним засобом.

Якщо вину чоловіка доведуть у суді, його можуть ув’язнити на термін 10-15 років, або довічно. 

Фото: Вінницька обласна прокуратура, ГУНП у Вінницькій області


Теги: кримінал

Переглядів: 1431
Поширень: 1

Останні новини