Що сьогодні відбувалося у Вінниці. Надзвичайні новини Вінниччини за 22 лютого

У середу, 22 лютого, у Вінниці відбувалося чимало подій. Коротко про надзвичайні новини за сьогодні розповідаємо у матеріалі.

У приміщенні СТО у Вінниці сталася пожежа

На станції техобслуговування автомобілів на Тиврівському шосе сталася пожежа.

Вогонь охопив гараж, згорів мікроавтобус та ремонтне обладнання. Пожежу ліквідували шість працівників ДСНС. Повідомляють, що ніхто з людей не постаждав.

В ДТП на об’їзній дорозі зіштовхнулися три автомобілі

Під час обгону, 41-річний водій автомобіля Audi, виїхав на зустрічну смугу руху де допустив зіткнення з вантажівкою Renault. В свою чергу, вантажний автомобіль зіштовхнувся із відбійником, а автомобіль Audi з попутним Citroen.

Внаслідок аварії 43-річного водія вантажівки ушпиталили. Всі водії були тверезі, автомобілі поміщені на арештмайданчик. 

У Вінниці затримали двох наркоторговців

Двох хлопців, які розповсюджували наркотики у Вінниці затримала поліція. 
У 18-річного правопорушника виявили та вилучили зіп-пакети із порошкоподібним речовинами білого та синього кольору, а також згорток із наркотиками рослинного походження. 

Ще одного 17-річного вінничанина затримали з шістьма згортками речовини рослинного походження. Як виявилось, неповнолітній є фігурантом у кримінальному провадженні, пов’язаному із незаконним обігом наркотичних речовин.

За попередньою інформацією слідства, посилки з наркотичними та психотропними речовинами хлопці отримували по пошті та продавали через мобільний додаток. Збувачів наркотиків помістили у ізолятор. Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання їм запобіжного заходу.

Під час застілля чоловік вдарив знайомого ножем

Інцидент трапився в Козятині. Компанія із двох чоловіків та однієї жінки відпочивала в будинку 40-річного хазяїна будинку. Під час розпиття алкогольних напоїв виник конфлікт. Один із гостей, 34-річний мешканець Козятина, вдарив господаря ножем у живіт. Потерпілого госпіталізували, зловмисник у ізоляторі. Правоохоронці повідомляють, що чоловіка вже притягували до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Тепер йому загрожує до 8 років позбавлення волі. 

У Вінниці чоловік пошкодив зупинку громадського транспорту

Факт хуліганства зафіксували 15 лютого., 40-річний вінничанин  пошкодив посадковий павільйон, вдаривши його ногою. На нього склали протокол працівники Муніципальної варти, віршується питання про відшкодування збитків.
Відео оприлюднили у ситуаційному центрі.
 



Переглядів: 1432
Поширень: 2

Останні новини