У Вінниці створять робочу групу з питань вшанування пам’яті загиблих в російсько-українській війні

Сьогодні, під час чергової сесії Вінницької міської ради, міський голова Сергій Моргунов ініціював створення робочої групи з питань вшанування пам’яті загиблих в російсько-українській війні.

Очолити її керівник громади запропонував депутатці міської ради та керівниці Центрального представництва Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Юлії Приймак.

Міський голова Сергій Моргунов зазначив, що волонтерська спільнота міста активно включилася в роботу з перших днів війни росії проти України. Вінницька міська рада міська рада також ніколи не була осторонь допомоги родинам, які через війну втратили рідних. Він зауважив, що потрібно поглиблювати діалог з родинами загиблих, щоб визначитись по основних принципових позиціях щодо вшанування пам'яті усіх, чиє життя забрала війна. Наразі існує досить багато ідей та пропозицій щодо конкретних заходів.

Тому Сергій Моргунов запропонував створити робочу групу в складі депутатів міської ради, представників родин загиблих та громадських організацій, в тому числі Ветеранського простору, який працює з 2015 року. Спільними зусиллями, група зможе досить швидко визначитись з основними принциповими позиціями по вшануванню пам'яті загиблих в російсько-українській війні.


Теги: війна

Переглядів: 998
Поширень: 0

Останні новини