Вінничанин Павло Конопко прихистив двох собак із притулку для тварин

У Вінниці Муниціпальний притулок для тварин надає собакам прихисток та догляд, а також допомагає знайти чотирилапим нових господарів.  Історію про те, як двоє собак – Багіра та Султан – знайшли нову домівку опублікували на сайті Вінницької міської ради. 

До Муніципального притулку звернувся вінничанин Павло Конопко. Чоловікові потрібен був пес для охорони підприємства. З притулку йому надіслали фото собаки породи алабай. За словами пана Павла, собаку з кличкою Султан він одразу вподобав. Тоді ж, поруч із вольєром побачив собаку Багіру. 

Чоловік вирішив навідувати обох тварин. Порадившись із дружиною, через деякий час пан Павло вирішив забрати собак до себе. Відтоді минуло вже 3 місяці. За словами чоловіка, Багіра зараз охороняє підприємство, а Султан – його домівку.

«З Султаном виявилось важче, видно було, що він має травму. Певно його залишили попередні господарі. Він буває бунтівником, а іноді і вандалом, бо вже тричі трощив свій будиночок-вольєр, але при цьому ми намагаємось здолати всі труднощі його характеру, любити його в будь-якому настрої і повернути довіру до людей», - розповів Павло Конопко.

У притулку собак добре підтримують. Однак пан Павло зазначає, що найкраще для чотирилапих – це знайти власну оселю та люблячих господарів.

Співробітники Муніципального притулку для тварин займаються кваліфікованим доглядом своїх  підопічних. Ветеринари проводять щеплення та інші маніпуляції. На території закладу є лабораторія, УЗД, рентген, закуплені коштом міського бюджету при проектуванні закладу. Також діє дві операційних, оглядова, грумінг. Чотирилапим  проводять санітарні процедури.

«Якщо хтось скаже, що не знає, що таке безумовна любов, вірність, дружба, щастя, то я з впевненістю скажу: «У вас ніколи не було собаки». Тож, ми запрошуємо усіх вінничан долучитись до доброї справи та забрати до себе додому собаку з притулку. Знедоленим тваринам потрібна Ваша любов»,  – зазначив начальник Вінницького муніципального притулку для тварин Леонід Зелінський. 

До Вінницького Муніципального притулку для тварин можна звернутися телефонами:

067-38-38-377; 067-38-34-009.

Адреса 6 вулиця Гонти 26Е. 

Фейсбук-сторінка: www.facebook.com/vinmsfa.



Переглядів: 1299
Поширень: 2

Останні новини