Підопічні “Гармонії” готували смаколики для українських військових

У Вінниці підопічні міського центру реабілітації “Гармонія” та їхні батьки разом готували смаколики для військових. Також діти присвятили бійцям патріотичні малюнки. Разом із продуктами, їх незабаром передадуть військовим на Харківщину.

За словами соціальної виховательки по роботі з дітьми з інвалідністю центру реабілітації “Гармонія” Тетяни Тетер, ініціатива виникла кілька тижнів тому, коли відзначали Міжнародний день добра. Дітки вирішили подякувати військовим за захист та подарувати їм любов та домашнє тепло. 

Випікали, зокрема, сирне печиво. Його готувала Поліна Кушнір, яка має родичів на сході України. Жінка розповідає, що її близькі знаходяться під постійними обстрілами.

“Нашим військовим там дуже важко. Сьогодні вирішили приготувати і передати їм домашніх смаколиків. Важливо, аби кожен підтримував наших хлопців і дівчат усім, чим може”, – розповіла вінничанка.

Поки жінка готувала печиво, її онучка, разом з іншими клієнтами “Гармонії” малювала листівки для Захисників і Захисниць. Діти зображали прапор України та різні національні символи. Усе приготоване «гармоніївці» планують відправити поштою бійцям, які захищають Україну на харківському напрямку.

Фото: Вінницька міська рада



Переглядів: 1011
Поширень: 0

Останні новини