На Вінниччині вручили державні нагороди родинам загиблих Захисників

На Вінниччині сім’ям чотирьох прикордонників, які загинули, зупиняючи збройну агресію росії та боронячи незалежність України, вручили державні нагороди. Про це повідомляється на сторінці Могилів-Подільського прикордонного загону.

Указом Президента України орденом «За мужність» III ступеня (посмертно) нагороджені:

Старший сержант Сорока Юрій

Юрій Сорока народився в селі Іванька, Липовецької територіальної громади. Закінчивши університет, пішов служити у прикордонний загін на Донеччині. Повернувшись з АТО, працював у Вінниці. Після початку повномасштабного вторгнення повернувся на службу. Захисникові було 28 років.

Сержант Чайковський Ярослав

Військовослужбовцю  Ярославу Чайковському було лише 20 років. Він мешкав у селі Обухів, служив за контрактом. Захисник загинув внаслідок ворожого обстрілу.  

Сержант Стахов Павло

Павло Стахов був інспектором прикордонної служби вищої категорії, начальником відділення. Народився в селі Устя, в Бершадській громаді. Захисник загинув 2 серпня під Авдіївкою, на Донеччині. Він разом із побратимами зупинив прорив ворожих військ, які намагалися захопити позиції. Йому було 26 років.

Молодший сержант Григорець Владислав

Владислав Григорець був інспектором прикордонної служби. Захисник родом з Томашпільської громади, з села Вила. Загинув 16 серпня. Йому було 27 років.

«Усі четверо — справжні патріоти рідної землі, відважні українські воїни. Кожен з них вчинив подвиг – мужньо захищаючи свою землю від російських окупантів віддали найдорожче – життя», - пише Могилів-Подільський прикордонний загін.

Висловлюємо співчуття рідним загиблих Захисників.

Вічна та світла пам'ять Героям.


Теги: війна

Переглядів: 1257
Поширень: 1

Останні новини