У Вінниці роблять капремонт дороги до Академічного

У Вінниці стартував капітальний ремонт на вулиці Андрія Шептицького. Будівельники облаштують нове дорожнє покриття, велодоріжки та тротуари. Про це повідомляє Вінницька міська рада. 

У міському департаменті комунального господарства та благоустрою розповіли, що реалізація цього проєкту продовженням раніше відремонтованих вулиць: Сабарівського та Гніванського шосе, вулиці Пирогова та новозбудованих доріг в мікрорайоні Академічний – вулиць Тимофіївська і Миколаївська. Ремонт на вулиці Шептицького буде комплексним.

Директор департаменту комунального господарства та благоустрою ВМР Юрій Семенюк зазначив, що планують прокласти зливово-приймальні каналізації, зробити по обидва боки вулиці тротуари, створити відокремлену велодоріжку, встановити сучасне освітлення та облаштувати зупинки громадського транспорту.

“Крім того, в рамках цього проєкту передбачене і облаштування кругового руху на перетині трьох вулиць – Шептицького, Тимофіївській та Миколаївській. Це дозволить всім учасникам руху почуватися комфортно на дорозі. Проєкт фінансується за рахунок коштів бюджету нашої громади”, — розповів Юрій Семенюк.

Також на ділянці планують висадити клени та газон.

“Власне, ремонт цієї вулиці, яка веде до мікрорайону Академічного, обговорювався давно. Ідея полягає в покращенні інфраструктури, що закладено в Стратегію розвитку ВМТГ до 2030 року." — розповів Юрій Семенюк.

За словами Юрія Семенюка, за договором із підрядником, роботи мають завершити восени. Однак міська команда сподівається реалізувати проект скоріше, щоб зменшити дискомфорт містян. Все залежатиме від наявності необхідних матеріалів та ситуації в країні.



Переглядів: 1185
Поширень: 1

Останні новини