Вінниця презентувала туристичну пропозицію на Львівському міжнародному форумі індустрії туризму та гостинності

Днями у Львові відбувся Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності. На форумі міста, регіони, мали можливість представити свій туристичний потенціал. 

Представники із Вінниці також презентувала  туристичний потенціал міста  під час туристичної панелі «Міста, які Ви ще не знали», де знайомила усіх присутніх з основними причинами чому потрібно їхати у Вінницю та частувала стравами  подільської кухні. 

Усі присутні мали можливість почути про головні туристичні принади міста та регіону. Серед присутніх були львівські туроператори, з якими будо домовлено про промоційний тур у Вінницю на початку нового туристичного сезону для того щоб уже у новому сезоні Вінниця потрапляла у туристичні програми турів Україною. 

«Я переконана, що Вінниця має усі можливості стати новим туристичним напрямком на карті України. Зараз активно працюємо над цим, зокрема у Львові. Адже Львів для нас великий ринок з яким потрібно працювати. Наша основна ціль розповісти львів‘янам про туристичні можливості Подільського краю та запросити їх у наше місто, - зазначила радниця міського голови Галина Малець.



Переглядів: 2435
Поширень: 0

Останні новини