Які перспективи у будівельної галузі на Вінниччині: думка експерта  

На початку повномасштабної війни будівельна галузь на Вінниччині переживала нелегкий період – тоді робота будмайданчиків припинилася. Зараз у нашому регіоні поступово починається відновлення будівельних робіт.

Про вплив війни та перспективи будівельної галузі у Вінниці розповів у етері радіо «Місто над Бугом» керівник ТОВ «Поділля-Залізобетон» будівельного Концерну «Поділля», депутат Вінницької міської ради Тарас Присяжнюк.

За його словами у Вінниці є всі необхідні умови, аби повноцінного відновити будівництво й забезпечити житлом внутрішньо переміщених осіб та усіх хто сьогодні потребує власної оселі. Крім житла створюється необхідна інфраструктура, зокрема, дороги та дитячі садочки. Наразі у Вінницькій МТГ реалізовується «Кризовий план будівництва житла».

Концерн «Поділля» від квітня минулого року почав працювати над розпочатими раніше об’єктами, не дивлячись на ризик ракетних обстрілів та подорожчання будівельних матеріалів.  

Також Тарас Присяжнюк додав, що у рамках діяльності Міжрегіональному гуманітарному штабу, формуються гуманітарні вантажі, у складі яких, у тому числі є будматеріали та металоконструкції для будівництва споруд на передовій. 



Переглядів: 1467
Поширень: 0

Останні новини