Школярі Вінниці завітали до обласного відомства ДСНС

Фахівці Служби порятунку «101» Вінниччини проводять профілактичні заходи по всій території області, розповідаючи дітям про основні правила безпеки життєдіяльності.

24 березня в обласне відомство завітали учні 5 класу КЗ "Вінницького ліцею №4 ім. Д.І. Менделєєва". Під час спілкування з ліцеїстами фахівці ДСНС нагадали здобувачам освіти основні правила пожежної безпеки, а також порядок дій у випадку виявленні вибухонебезпечних та підозрілих предметів на вулиці. З допомогою матеріалів, розроблених UNICEF Ukraine та ДСНС, дітям пояснили, що не можна робити із підозрілими предметами.

Під час екскурсії  дітлахи почули про життя та будні рятувальників, про становлення пожежної охорони з давніх часів до нашого часу та мали можливість побачити старовинне обладнання, яким раніше користувалися рятувальники.

На закінчення “пізнавальної мандрівки” у пожежно-рятувальній частині дітлахам показали спецавтомобілі, захисне спорядження рятувальників, бойовий одяг та пожежно-технічне озброєння для гасіння пожеж та рятування людей.

Також, здобувачі освіти отримали запрошення долучитися до руху юних рятувальників-пожежників.



Переглядів: 978
Поширень: 1

Останні новини