Сексуальний гороскоп для всіх знаків зодіаку на завтра 28 березня

Які сюрпризи підготували зірки для українців та вінничан на 28 березня? Дізнайся у нашому інтимного гороскопі на 28 березня.

Овен (21.03 – 20.04) Гороскоп на 28 березня для Овнів

Цього дня ви згадаєте про те, як проходив ваш перший чи майже вперше. І посмієтеся з себе. Над вашим партнером та над ситуацією. А потім вирішите довести собі і тому, в чиїх обіймах ви знаходитесь, що за ці дні, місяці та роки ви дуже багато чого встигли навчитися.

Телець (21.04 – 21.05) Гороскоп на 28 березня для Тельців

Відмінний день для реалізації давно наміченого плану «струсити старовиною». Сходіть з коханою людиною в сауну і дозвольте собі там все, що душа забажає. До речі, хто вам заважає взяти з собою не лише махрові простирадла та шоколадне масажне масло, а й парочку еротичних журналів? З ними точно не доведеться вигадувати, в якій позі ваші оголені і розпалені тіла виглядатимуть найбільш виграшно.

Близнюки (22.05 – 21.06) Гороскоп на 28 березня для Близнюків

Близнюки здатні сьогодні досягти оргазму буквально від усього - але особливо вони млітимуть від легких погладжувань, що тремтять, причому переважно в області попереку і стегон. Але не варто зосереджуватись виключно на цих місцях – спробуйте потертися про вашого партнера всім тілом. Вам напевно сподобається!

Рак (22.06 – 22.07) Гороскоп на 28 березня для Раків

Ніколи не забувайте, що за все треба відповідати. Робіть все так, щоб потім не було соромно за свої слова і особливо дії. Хоча саме цього дня ваш коханець вас провокуватиме на те, за що вам потім може бути соромно. Не відмовляйте йому, але й не заходьте за межу.

Лев (23.07 – 21.08) Гороскоп на 28 березня для Левів

Сьогодні вам варто придумати щось справді оригінальне та феєричне у ліжку. Бо вашому партнеру вже порядком набридла звична течія справ і рух тіл, він хоче чогось гострого, пікантного, оригінального. І якщо ви цього йому не надасте, він піде шукати вищезгаданий набір на стороні…

Діва (22.08 – 23.09) Гороскоп на 28 березня для Дів

Сьогодні зірки не обіцяють Дівам феєричного сексу, незабутніх відчуттів та приголомшливих експериментів. Навпаки, вони пропонують вам насолодитися сповна тим небагатьом, що у вас є зараз і буває щодня. Отримуйте задоволення просто від того, що вас обіймає ваш партнер, йому добре з вами і завтра він знову повернеться до вас. У багатьох цього немає.

Терези (24.09 – 23.10) Гороскоп на 28 березня для Терезів

Те, що вам подобається, не завжди може подобатися вашому партнеру. Ні, питати про кожну свою дію, звичайно, не потрібно, але якщо партнер висловлює явну незгоду, то продовжувати не варто. Навряд чи він брехатиме в такій ситуації, тож варто прислухатися до його думки.

Скорпіон (24.10 – 22.11) Гороскоп на 28 березня для Скорпіонів 

Скорпіонам астрологи рекомендують відкрито висловлювати свої симпатії, якщо вони розквітнуть сьогодні у вашій душі. Навряд чи ви отримаєте відмову або натрапите на байдужість, бо вкрай велика ймовірність того, що ваше почуття виявиться взаємним, а об'єкт, що вам сподобався, сам давненько поглядає у ваш бік…

Стрілець (23.11 – 21.12) Гороскоп на 28 березня для Стрільців

Ваша відвертість буде доброю службою: адже зірки кажуть, що сьогодні за допомогою якоїсь сторонньої особи багато ваших інтимних проблем буде вирішено. Тому про всяк випадок балакайте про все поспіль із колегами, подругами та родичами. Якщо не побоитесь, то спробуйте «поговорити на особисті теми» із самим начальством – раптом саме воно з висоти свого досвіду вас умудрить? Та ще й сповниться усвідомленням своєї важливості – часом так приємно допомагати ближньому…

Козоріг (22.12 – 20.01) Гороскоп на 28 березня для Козорогів

Найбільш ерогенна зона у Козерогів сьогодні – це, як не смішно звучить, мова. Саме тому ви із задоволенням цілуватиметеся, а також облизуватимете свого коханого з ніг до голови. До речі, не варто сьогодні їсти занадто гаряче і гостре, бо ризикуєте надмірно перезбудитися!

Водолій (21.01 – 18.02) Гороскоп на 28 березня для Водоліїв

Сьогодні вашому партнеру захочеться тиші, спокою та усамітнення. Тому, мабуть, з інтимними пропозиціями та пікантними питаннями до нього краще не чіплятися. Зачекайте до завтра: він сам зробить усе це з величезним задоволенням. Головне - не позбавляйте його сьогодні його самотності, якщо він сам не попросить про інше.

Риби (19.02 – 20.03) Гороскоп на 28 березня для Риб

Для з'ясування стосунків сьогодні не надто вдалий день. Намагайтеся пливти за течією, а не проти нього. У середині дня можливі приємні сюрпризи, скажімо ваше відверте фото і підпис до нього: «Не можу дочекатися ночі…». Вечір постарайтеся провести у теплій атмосфері зі старим другом.


Переглядів: 1429
Поширень: 3

Останні новини