Вінницькі поліцейські затримали збувача наркотиків

29 березня у Вінниці поліцейські затримали 22-річного правопорушника за підозрою у збуті наркотиків. У зловмисника вилучили канабіс, який він планував продати. Чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області

За попередньою інформацією слідства, зловмисника затримали працівники Управління боротьби з наркозлочинністю в ході перевірки оперативної інформації. Під час поверхневого огляду оперативники вилучили у нього канабіс вагою близько 100 грамів та клейку стрічку.

Задокументувала правопорушення слідчо-оперативна група Вінницького районного управління поліції.

Під час проведення невідкладного обшуку за місцем проживання затриманого, правоохоронці виявили та вилучили електронні ваги та 120 зіп-пакетів, які він використовував для своєї злочинної діяльності.Вилучене направлено на експертизу. Правопорушник затриманий у процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Наразі слідством вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу.

За цим фактом проводиться розслідування за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Переглядів: 1319
Поширень: 0

Останні новини