Спортсмени з Вінниці посіли ІІ місце у командному заліку чемпіонату України зі спортивної радіопеленгації

Минулого тижня у Вінниці проходив чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації (короткі дистанції). Як повідомляє Вінницька міська рада, спортсмени Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 завоювали 21 особисту та 55 командних медалей. 

В загальнокомандному заліку вінничани посіли ІІ місце.

На турнір з’їхалась більше ста хлопців та дівчат з різних куточків країни, а саме: з Вінницької, Волинської, Донецької, Закарпатської, Сумської, Хмельницької областей та міста Києва, вони продемонстрували високий рівень підготовки.

Ас радіопеленгації – Заслужений тренер України, майстер спорту України міжнародного класу зі спортивної радіопеленгації, тренер-викладач МДЮСШ № 2 – Сергій Зеленський, розповів, що спортивна радіопеленгація – це складний військово-технічний вид спорту, який вимагає не тільки хорошої фізичної підготовки, але й розвинених навичок орієнтування, оперативного аналізу, логічного мислення, високої концентрації уваги та цілеспрямованості.

«Незважаючи на досить складні погодні умови спортсмени виступили на високому рівні, адже вони мали мотивацію та прагнення до перемоги. Я пишаюся нашими спортсменами, які успішно виступили, незважаючи на умови. Вони продемонстрували велику витривалість та настійливість, що є ключовими факторами успіху в будь-якому спорті. І як тренер, я впевнений, що ці якості допоможуть їм досягти ще більших висот у майбутньому», – говорить Сергій Зеленський.

Також він додав, що займаючись спортивною радіопеленгацією хлопці та дівчата розвивають в собі відповідальність за прийняття рішень і навички роботи в команді. «Не дивно, що українські спортсмени входять до числа лідерів у світовій радіопеленгації. Це свідчить про високий рівень підготовки і професіоналізм наших спортсменів. Бажаємо їм подальших перемог і успіхів в спортивній кар’єрі», – каже тренер-викладач МДЮСШ № 2 Сергій Зеленський.

На даний час його вихованці готуються до чемпіонату Європи, який пройде у Польщі.

Фото: Вінницька міська рада


Теги: Спорт

Переглядів: 1075
Поширень: 0

Останні новини