У Вінниці влітку пройде Український урбаністичний форум

Вінниця прийматиме Український урбаністичний форум. Дводенна офлайн подія відбудеться 28-29 липня.

Як повідомляє "Інститут розвитку міст", цьогоріч форум відбудеться вже впʼяте. Його організовує аналітичний центр Cedos, "Інститут розвитку міст" – головний партнер заходу. 

Під час обговорення у Вінниці будуть піднімати важливі питання, зокрема, щодо відновлення житла в умовах війни та розбудови справедливої житлової політики:

Які зміни необхідні у сфері земельної політики та містобудування? Як гарантувати доступне та якісне житло різним соціальним групам? Яка роль міст і громад у житловій політиці та відновленні житла? Як можна залучати містянок і містян у процеси відновлення міст?

Більше деталей щодо урабаністичного форуму у Вінниці у «Інституті розвитку міст» наразі не повідомляють. Свої пропозиції та ідеї у рамках форуму можна надсилати на пошту: info@cedos.org.ua.

Довідково: Український урбаністичний форум – подія для обміну досвідом та мережування усіх, хто зацікавлений у справедливому та сталому розвитку українських міст. Головною метою форуму є поглиблення дискусії щодо розвитку міст в Україні та посилення професійних і неформальних звʼязків у спільноті.


Переглядів: 1082
Поширень: 0

Останні новини