20 мільйонів гривень за бавовну в москві на 9 травня: умови конкурсу

Розробник безпілотника «Довбуш», співзасновник monobank Володимир Яценко оголосив конкурс для розробників українських БПЛА із призовим фондом у 20 млн грн. 

«Сьогодні прочитав новину, що бункерний упир вагається щодо участі у параді на червоній площі 9 травня. Щось йому боязно. Тож закликаю усіх, хто має відношення до виробництва БПЛА — давайте йому створимо «свято», — написав Володимир Яценко на своїй фейсбук-сторінці.

Український виробник безпілотників, чий літак за допомогою військових, долетить і приземлиться на червоній площі у москві 9 травня отримає премію 20 000 000 гривень

«Сподіваюсь, що ця сума буде справедливо розділена між виробником і війсковими операторами, які вдало виконають завдання і піде на вдосконалення БПЛА. Щоб не було непорозумінь, на крилах повинно бути українське гасло, наприклад, «Слава Україні», «Героям Слава» тощо», — повідомив Володимир Яценко. 

Він додав, що безпілотник «Довбуш» летітиме поза конкурсом. Яценко залишив посилання, за яким можна задонатити на призовий фонд:

https://send.monobank.ua/jar/24nQ28QNTG

Там вже є 20 мільйонів гривень від розробника, однак сума премії може збільшитись.


Переглядів: 1676
Поширень: 4

Останні новини