Під час екоакцій у Вінниці зібрали майже 2 тисячі мішків зі сміттям

Екологічні акції “Студентська молодь Вінниці – за чисте довкілля” та “День довкілля” у Вінниці тривають. До участі долучилися працівники Вінницької міської ради, релігійні та громадські спільноти, активні студенти та молодь.

Разом з працівниками комунального підприємства “Муніципальна варта” за неповний місяць активісти зібрали 1880 мішків зі сміттям.

Як розповідає начальник КП ”Муніципальна варта” Віталій Чигур, цьогоріч прибирання міста стало максимально продуктивним завдяки спільним зусиллям небайдужих людей.

“Збереження довкілля залежить від кожного з нас і, як показує практика, це не так важко зробити. Наші працівники разом з активними вінничанами вже прибрали 26 локацій — це паркові зони, стадіони, місця рекреації. Загалом було зібрано 1880 мішків з різними відходами. Крім того, розібрали й стихійні сміттєзвалища. Дуже приємно констатувати, що містяни небайдужі до природи і допомагають прибирати. Хочу подякувати кожному, хто взяв участь в акціях”, — сказав Віталій Чигур.

Весняне прибирання триває і на приєднаних територіях. Понад 30 локацій прибрали жителі Вінницько-Хутірського старостинського округу - у Вінницьких Хуторах, Щітках та Писарівці.

Фото: Вінницька міська рада


Переглядів: 1189
Поширень: 0

Останні новини