У Вінниці взяли під варту чоловіка, якого підозрюють у вбивстві власної матері

У Вінниці в міському суді Вінницької області 14 квітня відбулось засідання під час якого обрали запобіжний захід для чоловіка, який підозрюється у вбивстві. Як повідомляє пресслужба Вінницького міського суду, чоловіка триматимуть під вартою. 

Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння, ввечері прийшов до місця проживання своїх батьків. Під час спілкування з батьками, з`ясував, що вони перебували у алкогольному сп`янінні. Між ними виникла суперечка, підозрюваний взявши до рук дерев’яний держак від лопати завдав своїй матері множинні удари по тілу, кінцівках та ногах. Через численні тілесні ушкодження жінка померла на місці події.
⠀⠀ ⠀⠀⠀
У пресслужбі Вінницького міського суду зазначають, що при обранні запобіжного заходу врахували обґрунтованість пред’явленої підозри та наявність ризиків, що чоловік може переховуватись під правосуддя.

Його триматимуть під вартою 60 діб без визначення розміру застави. Триває слідство. Чоловікові інкримінують злочин, передбачений ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 121 КК України.


Теги: кримінал

Переглядів: 1609
Поширень: 1

Останні новини