Виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з вантажівкою: на Вінниччині розслідують ДТП

На Вінниччині сталася ДТП за участю вантажного автомобіля та легковика. Внаслідок зіткнення автомобілів водій легкового автомобіля госпіталізований. Слідчі встановлюють обставини та причини події.

Про дорожньо-транспортну пригоду повідомили у Гайсинському районному управління поліції. Інцидент трапився 13 квітня у Гайсинському районі на автодорозі М-30, близько 14 години.

За попередньою інформацією слідства, 38-річний водій автомобіля Volkswagen Passat, житель міста Київ, не впорався з керуванням та допустив виїзд на зустрічну смугу й зіткнення з вантажним автомобілем Volvo, під керуванням 43-річного жителя міста Тернопіль. 

Правоохоронці зазначають, що водій вантажівки освідуваний, він тверезий. Водія легковика госпіталізували до Немирівської лікарні, де взяли аналіз на наявність алкоголю в крові.

Автомобілі помістили на арештмайданчик. Поліція призначила ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина аварії.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України. За таке правопорушення передбачено покарання - штраф від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліція Вінниччини закликає водіїв бути максимально уважними на дорогах.

Фото: Гайсинське районне управління поліції
 


Теги: аварія ДТП

Переглядів: 2254
Поширень: 2

Останні новини