В Калинівському районі затримали двох чоловіків, які крали електроінструменти з дачних будинків

Працівники калинівської поліції затримали двох зловмисників, які протягом місяці обкрадали дачні будинки у с. Сальник. Зловмисники полювали за електроінструментом, який збували на вінницькому ринку.

У дачному масиві в с. Сальник працівники калинівської поліції затримали двох місцевих жителів, які обкрадали дачні будинки. Зловмисники оселились на дачі свого товариша та протягом останнього місця обкрадали сусідів.

Як розповів начальник Калинівського відділу поліції Петро Скічко, оперативним шляхом оперативники встановили та затримали зловмисників. Ними виявись 31-річні місцеві жителі. У дачному будинку, де останнім часом мешкали зловмисники, поліцейські вилучили речі потерпілих – електроінструмент та інші господарські речі. Частину з викраденого чоловіки встигли продати.

Лише вчора, 23 жовтня, правопорушники обікрали три будинки. Наразі затриманих перевіряють на причетність до аналогічних злочинів.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка). За такі злочини чоловікам загрожує до 6 років позбавлення волі.



Переглядів: 2735
Поширень: 0

Останні новини