У школі мистецтв «Вишенька» навчатимуть творчості дітей починаючи із трьох місяців

У Вінницькій школі мистецтв «Вишенька» відкрили групи раннього розвитку дітей. Групи раннього мистецького розвитку «Baby-Art» розраховані на дітей віком від 3-х місяців до 3-х років. Матусі мають відвідувати гуртки разом із малюками. Заняття проходитимуть у формі гри, записуватися у групи вже можна сьогодні.  

У Вінницькій дитячій школі мистецтв «Вишенька» запроваджують групи раннього розвитку дітей. Кваліфіковані педагоги закладу розвиватимуть творчі можливості малюків,  формуватимуть  їхні музичні і художні смаки. Ранній музичний розвиток передбачає те, що дитина з перших місяців свого життя вчиться радіти звуковому світу, пов’язує музику з рухом, з іграми, багатством кольорів, перш ніж вона почне отримувати музичну освіту.  Особливість занять -  постійний музичний супровід усіх складових уроку. 

«Таких груп раннього розвитку для дітей ще у комунальних закладах не було. Колектив школи мистецтв «Вишенька» відреагував на доручення міського голови Сергія Моргунова і почав шукати нові інноваційні методи навчання. Тут будуть працювати з малюками і їхніми мамами. В класах обладнано все для роботи груп раннього розвитку», - каже заступник міського голови Галина Якубович.

Для того, щоб розпочати роботу груп «Baby-Art» облаштували спеціальний клас, який обладнали спеціальними меблями, іграшками, дитячими музичними інструментами,  пеленальним столиком. В залі, де проходитимуть уроки, кварцуватимуть повітря а також відбуватиметься вологе прибирання за графіком. 

«Останнім часом багато батьків має бажання, щоб їхні діти, в тому числі від 3 місяців до трьох років навчались. В школі мистецтв «Вишенька» вперше у нашому місті ми відкриваємо групи раннього мистецького розвитку «Baby-Art». На уроках дітки разом із батьками, бабусями чи дідусями будуть співати, танцювати, малювати. Такі студії є зазвичай у приватних структурах і вперше вони будуть діяти у комунальних закладах. Викладачі розробили спеціальну програму, яка складається із трьох предметів – ритміка, образотворче мистецтво та музичне виховання. Всі ці уроки приводитимуться в комплексі», - розповіла директор школи мистецтв «Вишенька» Тетяна Заїчко

«Ми прагнемо виховувати культуру поведінки у наших дітей, а разом з тим - і у батьків. Тому приємно, що таке навчання розпочинається у закладі культури. Я радію з того, що саме наші заклади культури розпочинають ось такий пілотний проект», - додав директор департаменту культури Вінницької міської ради Максим Філанчук.

Заняття проводитимуться у таких вікових групах: від 3 до 12 місяців, від 1 до 2 років, та від 2 до 3 років. Групи розраховані на 10 малюків, які мають бути обов’язково у супроводі дорослих. Заняття проходитимуть двічі на тиждень, коштуватимуть вони 220 грн на місяць. Бажаючим відвідувати групи раннього мистецького розвитку «Baby-Art» варто звернутися до школи мистецтв «Вишенька». 

Довідка:

Щороку у Вінницькій дитячій школі мистецтв «Вишенька» навчається близько 1000 учнів. 

В школі працює 18 дитячих творчих колективів, в тому числі 4 зразкових: хор старших класів «Гармонія», ансамбль скрипалів «Скерцино», дитяча театральна студія «Креатив» та ансамбль спортивного бального танцю «Star-Dance».

Адреса закладу: м. Вінниця, вул. В. Порика, 28Б, тел.: (0432)55-71-50. 

Час роботи: пн. - пт.: 09:00 – 19:00. 

E-mail: VCASVyshenka@Gmail.com, сайт: www.vyshenka.com.ua. 




Переглядів: 3365
Поширень: 0

Останні новини