З системою відеоспостереження та з Wi-Fi: в Піщанському районі завершується будівництво сучасного «Флюгера», вартістю 7 млн.грн.

Вчора, 23 жовтня, голова облдержадміністрації Валерій Коровій відвідав з робочою поїздкою Піщанський район.

Валерій Коровій оглянув майже завершену споруду «Флюгера» шестикутної форми, який займає площу 9,5 м.кв, а також має  доступ до мережі Інтернет через безкоштовний WI-FI та в нічний час освітлюється. «Флюгера» розташований на перехресті автодороги Вапнярка – Піщанка – КПП Загнітків (Рудниця)

«Така сучасна споруда може слугувати справжньою візитівкою району,- зауважив очільник області,- я багато подібних об’єктів бачив у Польщі, в інших країнах, будемо прагнути, щоб найближчим часом подібні споруди, із найсучаснішим оснащенням з’явилися і в інших районах області».

Представники ПАТ «ПлазмаТек»- підприємства, чиїм коштом побудований флюгер, зауважили, що його спорудження обійшлося у 6 млн. грн. До кінця року планується повністю завершити будівництво, що вартуватиме ще 1 млн. грн. Об’єкт оснащений охоронною системою та відео-спостереженням, яке надає можливість Піщанському відділку поліції Бершадського відділу поліції ГУНП у Вінницькій області контролювати дорожній рух на відведеному відрізку дороги. Біля флюгера висаджено кущі ялівцю, туї шаровидної, дерева декоративного платану та квіти гортензії, встановлено автоматичну систему поливу.




Переглядів: 4439
Поширень: 1

Останні новини