Якою буде погода у Вінниці цього тижня розповіли синоптики

На Вінниччині робочий тиждень розпочинається зі стабільної погоди. За словами синоптикині Наталки Діденко, особливих змін цього тижня не прогнозується: буде хмарно, вогко, часом можливі незначні опади.

За інформацією Вінницького обласного центру гідрометеорології, погода 18 та 19 квітня по Вінницькій області буде знаходитися під впливом циклонічної діяльності по півдню Європи. Очікується хмарність, вночі та вдень невеликий дощ, вітер 5-10 м/с. Нічна температура +3+8, вдень +10+15.

На погоду 20 квітня у Вінницькій області вплине циклон із центром над Кримом. Цього дня у Вінниці буде хмарно, вночі та вдень часом дощитиме. Вітер посилиться до 7-12 м/с, вдень можливі сильні пориви – 15-20 м/с. Температура вночі триматиметься на рівні попередніх днів. Вдень прогнозується похолодання до +7+12.

Дощі будуть також і у п’ятницю 21 та суботу 22 квітня. Вдень повітря прогріється до +10+12.

Наразі в Україні триває весняне водопілля, тому у деяких регіонах залишається складна ситуація та прибуває вода. Попредження щодо можливих підтоплень були й на Вінниччині наприкінці минулого тижня. Йшлося, зокрема, про Могилів-Подільський район. Наразі в Укргідрометцентрі ДСНС не оголошено жодних гідрологічних попереджень щодо ріки Дністер та інших річок області.

За даними погодних інтернет-ресурсів, на вихідні у Вінниці кількість опадів зменшиться. У неділю, 23 квітня, на мінливо хмарному небі з’являтимуться прояснення. Останній тиждень квітня на Вінниччині обіцяє також бути помірно теплим та дощовим.


 


Теги: погода

Переглядів: 2879
Поширень: 16

Останні новини