Синоптики попереджають про зміну погоди на Вінниччині 26 квітня

У Вінницькій області сьогодні, 26 квітня, буде холодно. Як попереджає синоптикиня Наталка Діденко, похолодання в усі західні області, включно із Вінницькою, принесе атмосферний фронт від циклону Udo.

За прогнозом Наталки Діденко, у середу на Вінниччині буде до +10+11. З 27 квітня холод піде далі та торкнеться й інших областей України, крім того, у ці дні дощитиме. В ніч на 28 квітня у Вінницькій області висока ймовірність заморозків. 

У Вінницькому обласному центрі гідрометеорологї додають, що 26 квітня вдень у Вінницькій області можлива гроза та місцями пориви вітру до 15-20 метрів на секунду.  У четвер та п’ятницю вінницькі гідрометеорологи прогнозують невеликий дощ. Вночі – на поверхні ґрунту заморозки. В ніч на суботу, 29 квітня, знову нічні заморозки. Вдень до +12+17. 

За даними погодних інтернет-ресурсів, після вихідних, погода на Вінниччині стане більш теплою та сприятливою. До настання суттєвого потепління вінничанам радять берегти своє здоров’я та одягатися, відповідно до погоди, а також подбати про рослини, які можуть не пережити заморозків, їх варто накрити або перенести у приміщення до настання справжнього тепла.


 


Теги: погода

Переглядів: 7789
Поширень: 67

Останні новини