У Вінниці письменниця Галина Рибачук-Прач проведе літературну зустріч для дітей

28 квітня 2023 року о 12:00 у виставковій залі Вінницького літературно-меморіального музею М. М. Коцюбинського відбудеться презентація дитячої творчості української поетеси і прозаїка Галини Рибачук-Прач. Організатори події – департамент культури Вінницької міської ради та музей М.М. Коцюбинського.

Галина Рибачук-Прач є авторкою численних поетичних збірок та оповідань для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Її твори розповідають про навколишній світ та взаємодію дитини з ним, навчають маленьких читачів мріяти, діяти правильно в складних ситуаціях, а також показують важливість дружби, цікавих подорожей та взаємодопомоги.

«Книги письменниці написані для дітей і про дітей, напівказкові пригоди героїв в них допомагають розвивати уяву та креативність. Тож запрошуємо всіх бажаючих відпочити душею в приємному спілкуванні з чудовою письменницею», – говорить заступниця директора Музею М.М. Коцюбинського Марія Суржикова.

Варто відзначити, що Галина Рибачук-Прач є лауреатом І ступеня в номінації «Дитяча книга» ІV Всеукраїнського літературного конкурсу імені Леся Мартовича.


Переглядів: 1509
Поширень: 0

Останні новини