Діти з Балаклії отримали гуманітарну допомогу від вінничан у межах акції "Від дитини до дитини"

Вчора, 26 квітня, до Харківської області у місто Балаклію прибула допомога від Вінниці, яку зібрали в рамках благодійної акції “Від дитини до дитини”.

Як повідомляє сайт Вінницької міської ради, понад 1000 діток зустріли вінничан, які проводили акцію та повезли вантаж до деокупованого міста.

Радість, оплески, сотні посмішок, – саме з такими емоціями зустріли пакунки з допомогою місцеві дітки.

Своїми враженнями від подарунків поділилась маленька Вікторія: «Я сьогодні отримала багато солодощів, розвиваючі ігри, канцелярію та книги. Буду гратись, читати та весело проводити час. Це все завдяки вінницьким дітям, які не пошкодували своїх речей і тепер ми з друзями теж маємо такі цінні для нас речі», – сказала вона.

Зі сльозами щастя батьки разом з дітьми отримували допомогу, яку відправила Вінницька міська рада спільно Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом.

Начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міської ради Юлія Мончак розповідає, що ці діти, як і усі діти України заслуговують на щасливе дитинство. Сьогодні, ми стали для них тими чарівниками, які привезли їм подарунки», – сказала вона.

Як розповів координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, депутат міської ради Дмитро Мира, коли бачиш емоції малечі, розумієш, що зробили важливу роботу, ініціювавши цю акцію і доставляючи вантаж, адже діти з Балаклії через напад росії втратили все.

«Ми сподіваємось, що наша допомога якнайшвидше покращить емоційний стан балаклійців», – підсумував він.


Переглядів: 1169
Поширень: 0

Останні новини