На вул. Київській з'ясування стосунків між двома чоловіками закінчилось смертельним пораненням

25 жовтня у одному з вінницьких гуртожитків під час конфлікту зі знайомим 25-річний чоловік наніс йому проникаюче ножове поранення  черевної порожнини. Під час надання медичної допомоги у лікарні потерпілий помер.  

Близько 18.00 до Лівобережного відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у реанімаційне відділення у шоковому стані госпіталізований 25-річний вінничанин. У потерпілого лікарі діагностували пошкодження внутрішніх органів внаслідок проникаючого ножового поранення черевної порожнини.

Як розповів начальник Лівобережного відділення поліції Роман Андрущак, слідчо-оперативною групою встановлено, що ножові поранення чоловік отримав у гуртожитку на вул. Київській від свого знайомого. Потерпілий прийшов до нього з’ясовувати стосунки. Конфлікт між чоловіками виник на кухні загального користування, в ході якого потерпілий утримав удар ножем  у живіт.

Кілька годин лікарі боролись за життя пораненого вінничанина, але ушкодження виявились не сумісними з життям. Вночі 25-річний чоловік помер.

Обидва учасники інциденту раніше мали проблеми з законом та мали судимості.

Підозрюваний затриманий у процесуальному порядку. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру.

Слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 122 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Затриманому загрожує до 10 років ув’язнення. © Офіційний сайт



Вулиці: КИЇВСЬКА

Переглядів: 2087
Поширень: 0

Останні новини