В Прозорих офісах Вінниці можна отримати соціальну послугу "Ветеран"

У Вінниці в ЦНАПах "Прозорий офіс" в тестовому режимі надається послуга «Ветеран». Про це повідомила директорка департаменту соціальної політики Вінницької міської ради Валентина Войткова. 

 Отримати послугу можна за адресами:

пр. Космонавтів, 30( 2 поверх); вул. Замостянська, 7( 2 поверх).

З початку травня за послугою «Ветеран» звернулась 131 особа та отримали понад 300 послуг соціального спрямування.

Перше та друге місце в ЦНАП відведені для надання повного спектру соціальних послуг військовослужбовцям, членам їх сімей, а також родинам загиблих  (померлих) Захисників та Захисниць.

Фахівці департаменту соціальної політики міської ради нададуть вичерпні розʼяснення, консультації з питань соціального забезпечення, надання гуманітарної допомоги, допоможуть в оформленні документів для отримання пільг, адресних державних допомог, компенсацій та інших питань.

За словами Валентини Войткової, надання соціальної та психологічної допомоги, вивчення всебічних потреб зазначених категорій є головним завданням департаменту. Надання якісних, вчасних та в повному обсязі послуг для Ветеранів - це обовʼязок працівників департаменту. Важливо надати вчасну допомогу, посприяти в отриманні муніципальних пільг та компенсацій, здійснювати системний супровід родин загиблих (померлих) Захисників та Захисниць.

Фото з фейсбук сторінки Валентини Войткової



Переглядів: 1604
Поширень: 0

Останні новини