На Вінниччині росіянин пограбував жительку Козятина

На Вінниччині правоохоронці встановили та затримали грабіжника, який, застосувавши силу, відібрав у мешканки міста Козятина мобільний телефон. Про це повідомляє ГУНП у Вінницькій області. 

З повідомленням про пограбування до поліції звернулась 47-річна потерпіла. Жінка повідомила, що близько 19.45 у під’їзді багатоквартирного будинку по вулиці Володимира Великого невідомий чоловік силоміць вирвав з її рук телефон і втік. 

Під час розшукових заходів працівники поліції встановили зловмисника, причетного до пограбування. Розшукали його протягом тридцяти хвилин на одній з вулиць міста Козятин. 

Правопорушником виявився 37-річний громадянин російської федерації. Чоловік тимчасово проживає на території Козятинської територіальної громади. Речові докази він встиг збути.

Зловмисник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідство вирішує питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За цим фактом поліція розпочала досудове розслідування за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання - до 10 років позбавлення волі.

Фото: Нацполіція Вінниччини


Теги: кримінал

Переглядів: 1632
Поширень: 0

Останні новини