Десять років за ґратами та конфіскація майна: у Вінниці оголосили вирок збувачу наркотиків

У міському суді Вінниці засуджено молодого хлопця за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України. Йдеться про незаконний продаж наркотиків. 

Як повідомляє пресслужба суду, йому призначили покарання у вигляді 10 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна .

З вироку відомо, що засуджений з метою збуту, незаконно придбав психотропну речовину – амфетамін, яку незаконно зберігав при собі, а також, за місцем свого тимчасового проживання, а саме в кабінці хостелу в м. Вінниці.

В подальшому, правоохоронці, в ході проведення огляду кабінки у хостелі, в присутності понятих, виявили та вилучили більше дев’яносто полімерних згортків, при розпакуванні яких всередині виявлено дев’яносто полімерних пакетиків зі стрічкою-замком із порошкоподібними речовинами, двоє електронних ваг із нашаруванням порошкоподібної речовини, первинне пакування (ізолента), м’яку глину коричневого кольору. Загальна маса вилученої психотропної речовини – амфетаміну, становила 35,68265 г.

У пресслужбі Вінницького міського суду зазначають, що хлопець на судовому засіданні свою вину в інкримінованому йому злочині при зазначених вище обставинах не визнав.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀


Теги: кримінал

Переглядів: 1366
Поширень: 0

Останні новини