Швейній фабриці «Володарка» сьогодні сто років: подробиці події

Швейна фабрика «Володарка» сьогодні відзначає столітній ювілей. Вінницький міський голова Сергій Моргунов побував на підприємстві та привітав колектив. Про це він повідомив на своєму телеграм-каналі та у фейсбуці.

«Століття тому вінницька «Володарка» починалася з невеличкої майстерні, а зараз тут – кілька сотень працівників, сучасні технології, співпраця з різними країнами світу та відомими брендами. Сьогодні привітав колектив зі 100-річним ювілеєм. «Володарка» – лідер українського ринку якісного чоловічого одягу. За рік тут відшивають понад 200 тисяч виробів. В колективі є люди, які працюють кілька десятків років. Серед них – головна інженерка «Володарки» Євгенія Заічко. За її роботу і відданість своїй справі передав престижну нагороду міського рівня – Почесну відзнаку «За заслуги перед Вінницею», — зазначив міський голова.

На зустрічі з працівниками підприємства згадували, як колектив пережив теракт 14 липня 2022 року.

«Охоронець розповів, що тоді дивом врятувався, адже вхідну групу, де в нього робоче місце, повністю зруйнувала вибухова хвиля. Міська рада допомогла підприємству її відновити і прикрасити фасад брендованою вивіскою. До речі, дуже показовим є те, що, попри страх і руйнування, наступного дня після ракетного обстрілу на роботу вийшло 80% колективу», — сказав Сергій Моргунов.

За його словами, такі підприємства є опорою економічного фронту нашої держави.

«Щиро вдячний керівництву та працівникам «Володарки» за те, що працюють, бережуть традиції свого заводу, розвиваються та виходять на новий рівень», — додав він.


Теги: Вінниця

Переглядів: 1435
Поширень: 1

Останні новини