Всі барви Сходу й таємниці Великого Шовкового Шляху у модному показі та хореографічній постановці

4-го листопада, у ресторані Mont Blanc відбудеться надзвичайне дійство, що занурить глядача у світ таємничої естетики Сходу та проведе шляхом давнього «Шовкового шляху». У цей вечір, лише щасливі володарі квитків, зможуть побачити дивовижний показ колекції осінь-зима 2018-2019 «Desert Rose» Дизайнерської студії трикотажного одягу Наталі Горбонос та грандіозне театрально-хореографічне шоу «The Great Silk Road» від Ірини Байгузіної і Сергія Костецького, творчої пари, що працює під назвою «Presenza Dance Projert». Сповнений магії Сходу вечір розпочнеться у неділю, 4 листопада, о 17.00. Ціна квитка – 550 грн. Додаткова інформація за телефонами: 067-430-20-58, 067-706-67-54 та 097-106-20-27.

Дизайнерська студія трикотажного одягу Наталі Горбонос – відомий у Вінниці виробник ексклюзивного трикотажного одягу. У свої новій колекції дизайнерка презентує кольори і форми далекого Сходу, в одязі будуть помітні відголоски символічних візерунків та форм, характерних для Індії, Китаю, Туреччини, Єгипту, Марокко, тощо. 

У цій подорожі давніми пустельними шляхами, ми побачимо натуральні тканини та неймовірні прикраси. Назва колекції – «Desert Rose», тобто «Троянда пустелі». Так називають кристалічні утворення, що народжуються серед давніх пісків. В Тунісі й Алжирі «Троянди пустелі» дарують як символ вічного кохання.

Сукні-светри з мохеру з рукавом-кімоно, брючні костюми плавних форм для мандрівників, вишукані сукенки для сучасних чарівниць і Шамаханських цариць. Показ супроводжуватиметься феєричним лазерним шоу, що допоможе присутнім відчути колорит країн Сходу. Після показу розпочнеться шоу, одяг для всіх учасників якого також виготовила дизайнерка Наталя Горбонос.

Presenza Dance Projert – проект відомих танцівників Ірини Байгузіної і Сергія Костецького, створений як самостійне продовження їх творчої хореографічно-театральної діяльності. Початок історії творчої пари – сольна хореографія в постановці «Notre Dame de Paris» (2015 рік). Також вони танцювали в постановках «Час пішов» (2016), «Ріо-Інженейро» (2017), «Відлуння літа» (2017). З початку 2018 незалежний проект «Presenza Dance Projekt» створив постановки «En los brasos del tango» (лютий 2018), «Felicita» (червень 2018). 

4 листопада вони запрошують на грандіозне театрально-хореографічне шоу «The Great Silk Road». Це буде історія, розказана в танці. Вона про метафоричну подорож двох закоханих різними країнами і культурами вздовж Великого Шовкового Шляху. Пара знаходиться у пошуках нових якостей для своїх відносин, прагнучи зробити їх глибокими і щасливими. Сценарист і режисер-постановник вистав проекту – Ірина Байгузіна. Головний хореограф проекту – Сергій Костецький. Вони ж – провідна танцювальна пара постановок, що також обіцяє заспівати. 

У продажу лишилось ще кілька квитків, тож подаруйте собі щасливу можливість побачити казки великого Сходу, що оживуть перед вашими очима! 


Теги: мода

Переглядів: 3252
Поширень: 0

Останні новини