Вінничанка Софія Черната здобула перемогу на конкурсі «Україночка та українець – 2023»

Дев'ятирічна Софія Черната у двотуровому міжнародному благодійному конкурсі мистецтв «Україночка та українець – 2023» здобула диплом лауреата І ступеня. Маленька артистка виступала у номінації інструментальний жанр.

Навчається дівчинка у Вінницько-Хутірській дитячій школі мистецтв. Вона є одним з тих закладів, де надають культурні послуги, за рівнем надання яких Вінниця утримує першість в опитуванні IRI Ukraine. Важливо, що таку оцінку дали саме вінничани.

Ця перемога стала свідченням неймовірного таланту, наполегливої праці та безмежного потенціалу юної вінничанки. Директорка КЗ «Вінницько-Хутірська дитяча школа мистецтв», Тетяна Висоцька, повідомила, що Софія Черната, навчається у закладі третій рік та одночасно на трьох відділах: хореографічному, фортепіанному та вокально-хоровому.

«Софія – втілення природної музичності, чия голосова магія неперевершена. Копітка праця на уроках перетворює її талант у безмежний потенціал. Дівчинка демонструє неймовірний рівень прогресу у всіх дисциплінах, які вивчає», – розповіла Тетяна Висоцька.

Також вона додала, що дівчинка спільно з іншими вихованцями закладу, активно бере участь у благодійних концертах для збору коштів на підтримку ЗСУ.

Переможниця розповіла, що її будні сповнені незабутніх моментів, проведених у світі музики та танцю, якими має змогу займатись у школі мистецтв.

«Гра на фортепіано, ніби, переносить мене в іншу країну – в країну мрій, де все можна розфарбувати музикою. Чим більше я навчаюсь і вмію, тим ширші горизонти мені відкриваються», – зазначає Софія Черната.


Переглядів: 1852
Поширень: 0

Останні новини