На Вінниччині оголосили вирок чоловіку, який зґвалтував свою малолітню доньку

На Вінниччині до 12 років за ґратами засудили чоловіка за зґвалтування своєї малолітньої доньки. Про це повідомляє Вінницька обласна прокуратура.

"Прокурор у суді довів, що у вересні 2019 року чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за місцем проживання, скориставшись своєю фізичною перевагою, не зважаючи на малолітній вік потерпілої та загально визнані норми моралі, всупереч волі дитини вступив із нею у статеві зносини", - зазначають у прокуратурі.

У суді обвинувачений свою провину визнав не одразу, намагався запевнити суд, що він був п’яним, не міг такого скоїти та не пригадує, що відбувалося того дня.

Суд першої інстанції визнав чоловіка винуватим в інкримінованому злочині та засудив до 12 років позбавлення волі. Вказаний вирок суду обвинувачений оскаржив в апеляційному порядку. 

Заслухавши доводи сторін, Вінницький апеляційний суд підтримав позицію прокуратури, залишив без задоволення апеляційну скаргу обвинуваченого, а покарання, призначене судом першої інстанції, без змін.

Вирок вступив у законну силу. Чоловік проведе за ґратами 12 років.


Теги: кримінал

Переглядів: 1671
Поширень: 0

Останні новини