КП «Вінницяміськтеплоенерго» проводить капітальний ремонт котлів на двох котельнях

Вінниця готується до наступного опалювального періоду. Фахівці проводять капітальний ремонт одних з найбільших котлів комунального підприємства «Вінницяміськтеплоенерго», які забезпечують подачу теплової енергії та гарячої води до понад 400 будинків, 16 дошкільних закладів, 2 лікарень та 12 закладів освіти.

Проведення капітального ремонту має на меті покращити технічні характеристики, підвищити ефективність та працездатність цих котлів, знизити споживання природного газу та рівень викиду парникових газів, а також продовжити строк експлуатації котельного обладнання й підвищити якість надання послуг з теплопостачання та гарячого водопостачання споживачам.

У «Вінницяміськтеплоенерго» зазначають, що котли були введені в експлуатацію ще в 70-х та 80-х роках минулого століття і тому потребували нагального капітального ремонту.

«Це масштабний проєкт, для повної реалізації якого необхідні і час, і значні ресурси. Та разом з тим, на одному з об’єктів вже виконали весь об’єм робіт, а на іншому робочий процес знаходиться вже на стадії завершення», – зазначив генеральний директор КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» Максим Білик.

У департаменті міського господарства зазначають, що попри всі труднощі Вінницька міська територіальна громада продовжує готуватись до опалювального періоду 2023-2024 рр.

«Вінниця продовжує готуватись до наступного опалювального періоду, оскільки маємо розуміти, що ми й досі перебуваємо у стані війни. Тепловики докладають усіх зусиль для того, аби наступний опалювальний сезон пройшов максимально комфортно для мешканців Вінницької громади», – зазначає директор департаменту міського господарства Роман Фурман.


Теги: опалення

Переглядів: 1049
Поширень: 0

Останні новини