“Допомоги ніколи не буває достатньо”: у Вінниці сформували черговий гумвантаж для херсонців

У Вінниці сьогодні, 20 червня, команда Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу сформувала черговий вантаж для мешканців постраждалого внаслідок підриву Каховської ГЕС Херсона. Вантажівка з допомогою відправиться до херсонців уже сьогодні. 

Як йдеться на сторінці Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, у вантажі - речі першої необхідності: вода, антисептики, харчові продукти, зокрема, макаронні вироби.

За словами координаторів штабу, мешканці Херсонщини потребують майже всього. Найбільший запит - від цивільних. Втім, останнім часом вже немає необхідності в допомозі одягом.

"Це не перша і, впевнений, не остання допомога. У цій машині - все, чого потребують херсонці найбільше. Допомога традиційно формується Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом для того, щоб забезпечити максимально потреби херсонців під час трагедії, яка їх спіткала. Коли кажуть, що чогось достатньо чи не достатньо, переконаний - допомоги ніколи не буває достатньо. Ми допомагали і будемо допомагати до нашої Перемоги у цій війні," - зазначає координатор МКГШ, депутат Вінницької міськради Володимир Малінін.



Переглядів: 1323
Поширень: 0

Останні новини