У Вінницько-Хутірському старостинському окрузі вдосконалюють дорожню інфраструктуру

У Вінницько-Хутірському окрузі продовжують вдосконалювати дорожню інфраструктуру, встановлюючи відповідне допоміжне обладнання, яке дозволяє покращити безпекову ситуацію на дорогах.

“Так, днями було встановлено дорожнє дзеркало на перехресті вулиці Сагайдачного та однойменного другого провулку у Вінницьких Хуторах, поблизу новозбудованих об’єктів житлової нерухомості, – повідомляє староста Вінницько-Хутірського округу Владислав Кривешко. – Таким чином ми продовжуємо реалізовувати започатковану нами торік, спільну з забудовниками ініціативу, яка дозволить покращити безпеку дорожнього руху. Для цього відповідна дорожня інфраструктура надзвичайно важлива — адже це комфорт та надійність у пересуванні, як для авто, так і для пішоходів”.

За словами 24-річного представника команди міськради, за два роки це уже дванадцяте врегульоване та убезпечене перехрестя в населених пунктах округу. Такі дзеркала-помічники дорожнього руху монтують на закритих поворотах, спусках та підйомах.

Раніше, у Вінницьких Хуторах вже були встановлені дорожні знаки, обмежувачі швидкості та допоміжне обладнання у вигляді дорожніх дзеркал на перехресті вулиць Незалежності та Зелена, Дачна, Бузкової та Захарка Сича. Окрім того, в Писарівці та Щітках, на Немирівському шосе, були облаштовані сучасні «smart»-перехрестя.

Завдяки цьому, як зазначає очільник округу, ці ділянки стали значно безпечніші, а кількість аварій тут суттєво зменшилась.


Переглядів: 1112
Поширень: 0

Останні новини