В ДТП на дорозі Виступовичі - Житомир - Могилів-Подільський загинули двоє людей

Двоє людей загинули та ще двоє травмувались в аварії, що сталая 20 червня на автодорозі Виступовичі - Житомир - Могилів-Подільський, повідомляють у Нацполіції Вінниччини.

За попередньою інформацією слідства, аварія зіткнення двох легковиків відбулося близько 17.30 на виїзді із м. Калинівка Хмільницького району. Наразі слідчі встановлюють обставини та причини подій.

42-річний водій Volkswagen Golf, житель Хмільницького району, здійснював маневр розвороту та не надав перевагу у русі автомобілю Mercedes-Benz під керуванням 35-річного жителя Козятинської територіальної громади. Внаслідок аварії водій Volkswagen Golf та його 18-річний пасажир від отриманих травм загинули на місці події. Водій Mercedes-Benz та його 31-річна пасажирка госпіталізовані до лікарні. 6-річний хлопчик, який перебував у Mercedes-Benz, не постраждав.

Автомобілі поміщено на арештмайданчик. Водій Mercedes-Benz освідуваний, він тверезий.

За цим фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання - до 10 років позбавлення волі.

Фото: Нацполіція Вінниччини


Теги: аварія ДТП

Переглядів: 1844
Поширень: 0

Останні новини