Відеонагляд, велодоріжки, тротуари: на вулиці Батозькій у Вінниці триває реконструкція

Після відновлення ремонту на вулиці Батозькій будівельники вже підключили водопровід. Зараз активно працюють над влаштуванням тротуарів та майбутніх велодоріжок з обох сторін вулиці. Про це повідомляє Вінницька міська рада.

“Маємо на меті якомога швидше завершити реконструкцію цієї вулиці, щоб містянам було комфортно пересуватися. Власне, крім облаштування нової дороги, тротуарів та велосипедних доріжок, ми чимало уваги приділили інженерним мережам. Збудували зливову каналізацію, перенесли силові кабелі для трансформаторних підстанцій, зараз завершуємо роботи по перепідключенню мережі газопроводу. Крім того, встановили зовнішнє освітлення та задля безпеки містян підключили камери відеонагляду, які будуть підв'язані до нашого муніципального Ситуаційного центру”, - зазначив директор департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Юрій Семенюк.

В планах на найближчий час тут робота з трамвайними коліями, які мають облаштувати за технологією "оксамитовий шлях". Рейки вже замовлені, тож як тільки вони приїдуть, майстри почнуть відповідні роботи. Крім того, працюватимуть будівельники і на автошляху, де постелять якісне асфальтне покриття.

Як зазначалося раніше, комплексна реконструкція вулиці Батозької передбачає заміну усіх підземних комунікацій, перенесення повітряних ліній під землю, облаштування нового дорожнього покриття та тротуарів, якісне освітлення, трамвайні колії та встановлення камер відеоспостереження. Крім того, тут з’являться зупинки для очікування громадського транспорту, велодоріжки та автостоянка. Ще однією важливою складовою є перспектива запуску тролейбуса.

Важливо, що інфраструктурне вдосконалення Батозької посприяє розвитку бізнесу в цьому районі, а отже збереже економічну стабільність в громаді та створить нові робочі місця для містян.



Переглядів: 1199
Поширень: 0

Останні новини