На Вінниччині викрили шахрайську діяльність ув’язненого, який "продавав" неіснуючі товари

Організував злочинний бізнес 41-річний засуджений за майнові злочини, уродженець Вінницької області. Шахрай «спеціалізувався» на «продажу» автомобільних причепів за привабливими цінами.

Як повідомляють у ГУНП у Вінницькій області, слідчі довели причетність чоловіка до обману жителів Житомирської, Київської та Рівненської областей України. 

Шахрай орієнтувався на людей, які хотіли придбати причепи до автомобілів.  Слідчі встановили, що правопорушник, використовуючи одну з онлайн платформ оголошень, зміг ошукати довірливих громадян з різних областей України.

Ув’язнений розміщував оголошення про продаж неіснуючих причепів. Спілкуючись з потенційними покупцями, він просив надіслати йому завдаток, на що потерпілі погоджувались. Отримавши на вказані ним карткові рахунки кошти, останній переставав виходити з ними на зв’язок. Суми грошей, які перераховували потерпілі були різними.

Наразі слідством задокументовано ряд злочинних епізодів, за якими правопорушнику повідомлено про підозру.Слідчі дії тривають. Поліцейські встановлюють інших осіб, які могли б постраждати від дій шахрая. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.



Переглядів: 1071
Поширень: 0

Останні новини