«Дизель Шоу» у суботу з двома концертами у Вінниці! Нові жарти вразять всіх!

Улюблені гумористи всієї країни — «Дизель Шоу» — у суботу з двома великими концертами «8 років разом» виступлять у Вінниці!

24 червня о 16.00 та 19.00 у театрі ім. Садовського Єгор Крутоголов, Євген Сморігін, Дмитро Танкович, Вікторія Булітко, Олександр Бережок, Яна Глущенко, Юлія Мотрук і Євген Гашенко запалять усіх найкращим настроєм і позитивом!

Готуйтесь до двох години насолоди від нових блискавичних гумористичних номерів, пісень, незабутнього спілкування і безмежної радості!

За вісім років на сцені «Дизелі» зігріли своїм фірмовим гумором десятки мільйонів сердець. На незабутніх концертах кожний їхній номер зриває шквал овацій, адже всі жарти близькі кожному глядачу. У них — наше життя, правда про недолугих окупантів і нескінченна віра у перемогу України!

Новий всеукраїнський тур «Дизель Шоу» проводять на підтримку ЗСУ, аби вчергове закликати — разом до перемоги! Й частину коштів від кожного квитка передають у благодійний фонд, аби закупити все найнеобхідніше для наших захисників.

Приносити щастя людям — улюблена робота колективу «Дизель Шоу». Дуже важко робити це у час повномасштабної війни. Але артисти розуміють, що українцям потрібна підтримка. Якраз українське почуття гумору врятувало нас усіх у перші, найтяжчі місяці вторгнення рф. А вже потім воно стало не тільки оборонною, але й наступальною зброєю.

— Як кажуть багато психологів і людей, які пройшли війну: завдяки гумору можна не з’їхати з глузду. Гумор — своєрідна подушка безпеки для нашої нервової системи, — точно знають «Дизелі». — Глядачам хочеться гумору, щоб відволіктися. І навіть військові, коли ми з ними розмовляємо, теж підтримують це. Є час в окопі, є інтернет, а глянути нового нічого. Їм теж хочеться посміятися. Тому зараз ми працюємо заради цього. Реакція глядачів, військових, волонтерів, медиків, доводить: гумор зараз на часі, він конче потрібен.

Будучи флагманом українського гумору, «Дизель Шоу» жартують про все, чим наповнене наше життя. Під їхнім прицілом знаходяться всі найважливіші соціальні проблеми, а головне — російські окупанти, диктатори та корупціонери. 

Зокрема, у нових розривних номерах «Дизелі» нещадним пекельним гумором проходяться по ницому карлику путіну, картопляному фюреру лукашенко та росіянам.

— Наш секрет всенародної любові у тому, що ми нічим не відрізняємося від наших глядачів. Ми живемо в одній країні, таким же життям. Ми знаємо проблеми одне одного й тому, мабуть, заслужили таке тепле ставлення. Гумор — така штука, що, якщо вона не відображає життя, це не смішно. Ми жартуємо про наше спільне, бо відчуваємо те саме, що і глядач. Кожний номер — історії, написані життям, — говорить художній керівник «Дизель Студіо» Єгор Крутоголов. — Зараз кожен українець має єдине бажання — перемогти. Тож гумор «Дизель Шоу» тепер бойовий! Із кожним концертом, виступом, номером ми хочемо ще більше зарядити глядачів бойовим духом та вірою в нашу перемогу.

Не пропустіть неперевершені концерти «Дизель Шоу» у Вінниці!

У суботу, 24 червня о 16.00 та 19.00 у театр ім. Садовського разом будемо заряджатися бойовим позитивом, отримувати незабутні емоції і підтримувати ЗСУ!

Квитки на концерти купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

А також у всіх касах «Афіша Вінниці» у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), Royal pub, тур-клубі «Бідняжка».


Теги: Афіша

Переглядів: 1635
Поширень: 0

Останні новини