Завершується капітальний ремонт вулиці Шептицького у Вінниці (Фото)

У Вінниці тривають будівельні роботи на кількох об’єктах. Один з них - вулиця Шептицького. Тут вже постелили нове дорожнє покриття, а також облаштували тротуари та велодоріжки, які дозволяють містянам зручно пересуватися на двоколісних.

Об’єкт зараз на етапі завершення, повідомляють у департаменті комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради.

Як розповідає директор департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Юрій Семенюк, район Академічний, до якого веде вулиця Шептицького, стрімко розвивається, тож місто зобов’язане створити належні умови для людей, що там проживають. Ремонтні роботи дороги там розпочали на початку березня і реалізувати заплановане вдалося дуже швидко.

“На цьому об’єкті роботи виконували активно. Облаштували зливову каналізацію, переклали мережі 10 кВ, облаштували вуличне освітлення та острівці безпеки. Виконані роботи з облаштування кругового руху на перетині вулиць Андрія Шептицького, Тимофіївської та вулиці Миколаївської. Обновили зупинки громадського транспорту та замінили два павільйони очікування. Завершили також асфальтування тротуарів та велодоріжок, а ще дорожнього полотна, протяжність якого складає 700 метрів. Крім того, майстри нанесли дорожню розмітку”, - зазначив Юрій Семенюк.

На цій ділянці також попрацюють фахівці комунального підприємства “ВінницяЗеленбуд”: Вони засіють декоративні газони, які будуть естетично виглядати.



Переглядів: 1910
Поширень: 0

Останні новини