BMW: як автомобілі стали знаменитими?

Кожен автоаматор хоч раз цікавився історією розвитку компанії, яка випустила його авто. Це багаторічна історія успіху, яка тривала багато років. Сьогодні масштабними успіхами готова порадувати своїх фанатів компанія Ауді та БМВ. Ми поговоримо про другу компанію більш детально.

До речі, якщо у вас вже є авто і вам потрібна разборка Audi, BMW — звертайтесь до компанії Кайф Авто. Тут допоможуть вирішити будь-які складнощі та оперативно знайти потрібні автозапчастини. А зараз дізнаємося більше про компанію BMW та її успіхи.

Перші кроки до успіху

Компанія була заснована ще давно, в 1916 році. На той час два досвідчені та талановиті інженери вирішили зайнятися відкриттям власної справи. Але вони працювали у сфері розробки літаків військового призначення. Тоді компанія та результати праць її співробітників обмежувалися підготовкою двигунів.

Тільки в 50-х роках БМВ вирішила переключитися на роботу виключно з авто і забути про своє минуле. Перші машини стали випускати для спорту, а чи не повсякденного використання. Тоді це вважалося класикою.

Седани та авто-купе стали випускати трохи пізніше. Вони з'явилися ближче до 60 років. Це була перша новинка ринку від компанії – М1. З того часу компанія отримала своє довгоочікуване покликання. Це авто принесло всесвітню славу для бренду та впізнаваність на ринку авто.

Далі розвиток був таким же стрімким:

У 70-х роках з'явився перший седан. Після цього бренд перейшов на люксовий ринок авто. У 90-ті роки з'явилися сучасні моделі, які все ще можна зустріти на ринку.

Сучасний стан бренду

Вже в 2000-х роках стала набирати популярності нова система - iDrive. Це технологія, яка робить керування авто простим та безпроблемним. Дистанційне керування та повний контроль — це те, що так хотіли автолюбителі довгі роки.

Зараз ці машини вважаються преміальними. На вулицях майже кожний п'ятий водій сидить за кермом розкішного BMW. Все це пов'язано з тим, що такі машини готові тішити своєю якістю, а також забезпечувати достатній рівень безпеки для свого власника.

Пошук деталей для БМВ та Ауді

З кожним роком з'являється багато нових авто. Але питання пошуку якісних деталей для своєї машини залишається відкритим. У цьому випадку можна звернутися до фахівців із сайту Кайф Авто, які знають, як швидко підібрати потрібні деталі та де вартість буде максимально підходящою.


Переглядів: 1252
Поширень: 0

Останні новини