Каблучки на палець: що символізує кожна з них?

Коли ви бачите гарну жінку на ній сережки з золота і персні на різних пальцях, мимоволі в голові виникає питання про те, що означають їхні персні.

Пальмістика, або вивчення людських рук, - захоплююче мистецтво. У той же час, те, як люди розміщують і розташовують каблучки на своїх пальцях, дає тонкі підказки про їхню особистість і вподобання. Каблучки можуть використовуватися для позначення родинних зв'язків, культурної приналежності і навіть вірності. Люди також використовують каблучки на певному пальці, щоб випромінювати певний вид енергії. Наприклад, носіння каблучки на великому пальці є способом вираження індивідуальності.  

Про що розкажуть каблучки

Те, де ми носимо каблучки, може відображати нашу особистість. Ось як пальмістика пояснює значення кожного пальця: 

Великий палець

Великий палець уособлює римського бога Нептуна і символізує характер. Прикладом цього є прямий великий палець, який вказує на прямий характер, тоді як кривий палець може нести негативне послання. Оскільки Нептун був богом води, носіння каблучки на цьому пальці може означати зміни або швидкоплинну і не постійну особистість, що асоціюється з творчими людьми. Крім того, великий палець відокремлений від решти пальців, що може свідчити про певну форму відчуження.   

Вказівний палець

Вказівний палець уособлює римського бога Юпітера, а також людей високого рангу, таких як королі та сановники, які носили перстень на цьому пальці. Він символізує владу і силу, оскільки Юпітер був царем богів. Люди, які носять перстень на вказівному пальці, пишаються своїм лідерством і не вибачаються. Пальмістика також говорить, що ці люди пристосовуються до більшості ситуацій і можуть брати на себе відповідальність - але також можуть легко розлютити людей. Перстень на вказівному пальці свідчить про високий рівень самооцінки і впевненості в собі, а також про сильні лідерські якості. 

Середній палець

Сатурн - римський бог, який уособлює середній палець і асоціюється з ідентичністю та рівновагою. Оскільки Сатурн був батьком Юпітера, середній палець асоціюється з мудрістю, а також з нашими ролями та обов'язками в житті. Він відомий як палець з найбільшою силою і рівновагою, як середня точка руки. Підібрати відповідну прикрасу варто на diadema.ua. Людина, яка носить цю каблучку, шанує цінності та обов'язки. Він також вказує на серйозний погляд на життя, сильне почуття моралі та вміння відрізняти правильне від неправильного.   

Безіменний палець

Безіменний палець асоціюється з романтикою, саме тому ми носимо обручки на цьому пальці. Бог Аполлон, відомий своєю музикою та поезією, зображений на цьому пальці, відображає почуття благополуччя, а також творчість. Ті, хто обирає каблучку на цей палець, полюбляють пікніки в парку, люблять романтичні історії та романтичні комедії. Існує також причина, чому західна культура заохочує носити каблучку на цьому пальці - це єдиний палець, який має артерію, що прямує прямо до серця.

Мізинець

Мізинець асоціюється з Меркурієм та інтелектом. На ньому також зазвичай носять фамільні герби. Хоча існує зв'язок між лідерами мафії та перснями на мізинці, немає достатніх доказів, щоб довести, що вони пов'язані між собою. Мізинець також може мати два значення: 

Якщо перстень носять на активній руці, це означає, що його власник має чудові навички ведення переговорів, а також здатність до самовираження.  Якщо носять на пасивній руці, це означає, що власник має чудові навички слухання та сильну інтуїцію.

Скільки каблучок слід носити?

Хоча немає правильної чи неправильної відповіді на питання про те, скільки каблучок ви повинні носити, загалом безпечним максимумом є два-три кільця на обох руках. На жаль, перевищення цієї кількості не дуже добре виглядає, і ви ризикуєте бути схожими на карикатуру.


Переглядів: 1550
Поширень: 0

Останні новини