“Ми виділяємо кошти на потреби 6 військових частин, у тому числі й для штурмової бригади «Азов»” - Сергій Моргунов

В умовах війни підтримка захисників – пріоритет номер один, оскільки вкрай важливо докласти усіх зусиль для наближення спільної Перемоги. Саме тому сьогодні, 7 липня, депутати Вінницької міської ради проголосували за виділення додаткових коштів для підтримки 6 військових частин та установ.

«Ми виділяємо кошти на потреби 6 військових частин та установ, у тому числі й для штурмової бригади «Азов». Їх спрямують на закупку антидронових рушниць, квадрокоптерів, тепловізорів, приладів нічного бачення й багато іншої техніки. Також передбачаємо додаткові кошти для нашого військового госпіталю», – зазначив Сергій Моргунов.

У департаменті цивільного захисту зазначають, що у рамках субвенції планується виділення коштів на ремонтні роботи приміщень казармового фонду, закупівлю запасних частин для техніки й різних спецзасобів та поліпшення умов для якісного надання медичних послуг у військовому госпіталі.

«Сьогодні питання нашої оборони є основним, тому ми продовжуємо надавати підтримку нашим військовослужбовцям, оскільки вкрай важливо, щоб у них було все необхідне для виконання бойових завдань», – зазначає директор департаменту цивільного захисту Олег Парфілов.


Теги: війна

Переглядів: 1177
Поширень: 0

Останні новини