Священник з Вінниччини зв’язав скотчем школярку за те, що вона рвала черешні біля костелу

Під нічний домашній арешт взяли священника римо-католицької церкви, який зв’язав скотчем неповнолітню дівчинку за те, що вона рвала черешні поблизу храму. Про це повідомляє Моя Вінниця, із посиланням на видання Букви.

Інцидент стався на Волині, ввечері 8 червня. Учениця 6-го класу ковельського ліцею ім. Олени Пчілки на території костелу Святої Анни рвала черешні.

Священник незаконно позбавив дівчинку волі, “зв’язавши її тіло скотчем, що супроводжувалося погрозою застосування предмета, зовні схожого на зброю у вигляді рушниці”, – йдеться в ухвалі суду.

Священник є уродженцем села Плебанівка, Шаргородської громади Вінницької області. Він не одружений, дітей на утриманні не має, не судимий. Відомостей про раніше притягнення до кримінальної або адміністративної відповідальності відсутні, як і відомості про негативну характеристику.

16 червня священнику вручили підозру за ч.2 ст. 146 ККУ (незаконне позбавлення волі людини).

Своєю чергою, правоохоронці за погодженням прокурора звернулися до суду із клопотанням: застосувати відносно настоятеля запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

Суддя ухвалив рішення про застосування щодо настоятеля храму запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту з 18:00 до 08:00.

Фото ілюстративне


Переглядів: 1394
Поширень: 0

Останні новини